Michael Lynges Køreskole MICHAEL LYNGE'S KØRESKOLE   -   DIN KØRESKOLE I NYKØBING SJÆLLAND BEDRE & NYE PRISER FRA NOVEMBER 2023! DIFFERENTIERET LEKTIONSPRIS.
 

Hvad mener tidligere køreelever om Michael Lynge og hans køreskole i Nykøbing Sjælland.


Lærke H.:
Jeg vil starte med at slå fast, at jeg ikke på noget tidspunkt har fortrudt at jeg valgte at tage kørekort ved Michael. Hele forløbet har været super fedt og jeg har virkelig haft mange sjove og hyggelige timer i skolevognen, men også teorilokalet. Teoriundervisningen fungerer også super godt, især fordi det foregår digitalt og man derfor kan repetere hjemme. Udover det er der teori to gange om ugen, hvilket virkelig er fedt, så man kan få sit kørekort hurtigt! Michael er virkelig nede på jorden og har en pisse sjov humor, hvilket jeg synes er vigtigt, når man skal bruge så mange timer sammen. Hos Michael er det sjovt at tage kørekort og man glæder sig til hver eneste køretime. Kan virkelig anbefale Michael, man finder ikke en bedre kørelærer.


Henrik B.:
"Jeg har oplevet Michael som en utrolig professionel og venlig person som tager rigtigt godt imod også selvom man er “gen-erhverver”. Teori undervisningen foregår på meget fleksible vilkår; både i undervisnings lokalet på Vesterbro 56 men også som selvstudium hjemme, fungerer alt super professionelt og positivt men også krævende. Michael stiller præcise spørgsmål med henblik på at forberede en til både teoriprøve og praktisk prøve, således at der er størst mulighed for at opleve en succes første gang. I det omfang man ønsker det, bliver man også inddraget i de åbne spørgsmål, når alle ny erhververe er til undervisning. På denne måde oplever man en positiv inddragelse hvor ens praktiske erfaring kommer i spil. Op til teori prøven forstår Michael til fulde, at forberede en maksimalt og til selve de praktiske køretimer sikrede Michael, at man lærte om alle de ting man som erfaren bilist, havde fået lagt alt for langt tilbage i hukommelsen. Alt i alt en 100% postiv oplevelse som betyder, at jeg kan anbefale Michael på det bedste. Behøver jeg at tilføje, at både teori og praktisk prøve blev bestået første gang!"

Camilla B.J.:
"Da jeg skulle vælge en køreskole at tage mit kørekort på, var der ingen tvivl om at jeg skulle tage det hos Michael! Mange i min omgangskreds havde selv taget deres kørekort hos Michael og det betød meget for mig at høre andre folks meningen inden jeg besluttede mig. Michael er altid glad og imødekommende og det smitter rigtigt meget af. Derudover så er han utrolig dygtig og har virkelig lært mig og hans andre elever rigtig meget. I skolebilen kunne man fjolle, synge med på sangene i radioen eller have de dybe seriøse samtaler og man følte sig altid i gode hænder. Ud over det er Michael utrolig god til at lære fra sig og man er sikker på at man nok skal blive en god bilist med ham som lærer. Han forstår at få budskabet ind i hovedet på en og at få en til at tro på sig selv når det hele er lidt svært! "Tro, tillid og tryllestøv"! Det skal være sjovt at tage kørekort og det er hvad Michael gør det til :-)".

Mikala O.:
"Først og fremmest vil jeg sige at jeg i mine køretimer hos Michael ikke udelukkende lærte at køre bil, jeg lærte at slappe af med det og jeg lærte at synge, grine og sågar græde når det bare var mega svært!
Michael er en enormt kompetent og dygtig kørelære! Som har formået at få banket budskaberne så dybt ind i min hjerne, så jeg stadig kan høre ham sige "nu tager du det lige roligt med den bremse lille dame" når jeg ikke lige får bremset blødt nok op til krydsene eller "tro nu på dig selv, du kan jo godt" hvis jeg er i tvivl om, jeg nu kan bakke ud af den baggård jeg har forvildet mig ind i, herinde i det store København!
Jeg vil med ro i sindet sig at Michael er den bedste kørelære der kan støves op! Han skal nok sørge for sjov og spas og massere af hyggelige timer! Så jeg vil blot sige tak for den lille stemme i mit hoved der altid fortæller mig hvad jeg skal gøre i trafikken når jeg er i tvivl, og håber at der er mange andre der vil få samme oplevelse ! :) Tak for mange gode timer!".

Annisette N.:
"Jeg er en kvinde på 35 somre som tog kørekort ved Michael køreskole i sommeren 2012. Fra dag et af, blev der taget rigtig godt imod en gammel krage som jeg ogsom jo ikke er så hurtig i optrækket som de 18årige. Der var mange joke, grin og en rigtig god stemning i skolevognen. Teorien passede smadder godt for mig som har 3 børn, job kæreste. Og ja en travl hverdag. En ting er vigtigt, tag jeres kørekort hos Michael køreskole - I vil ikke fortryde ;)) ".

Anne Dorte J.:
"Selv os ældre kan lærer det. I en alder af 47 år fik jeg den skøre idé at skulle have kørekort. Teorien passede mig fint, den er at man kan komme og gå 3 eftermiddage/aften. Tiden i skolebilen har været hyggelig. Vi har haft mange gode grin og ja vi har lært at kikke os over skulderen. TÆNK engang Michael fik lært mig at køre bil, kortet er i hus. :-) Så hvis du kørekort vil ha', til Michael du skal ta', det bliver næsten som en leg, ta' kortet hos Michael det er sejt :-) ".

Nanna K.:
"At tage kørekort hos Michael har været intet mindre end en fornøjelse, man glæder sig hver gang man skal have en køretime, og man er sikker på at blive mødt med smil og gode grin hver gang. Selvom man ønsker sig hurtigt igennem, så er det stadig sørgmodigt når man sidder til den sidste køretime og ved man ikke skal ud og køre med Michael igen! Michaels køreskole er uden tvivl den bedste køreskole! ".

Christina O.:
"Jeg er virkelig glad for at jeg valgte Michaels Køreskole. Jeg bestod begge prøver, første gang! Servicen er i orden og man får virkelig hvad man betaler for. Mange sjove timer er der gået både til teori, men også i skolebilen. Jeg savner næsten køretimerne og teorien. Michael er ikke kun din kørelærer, men også din ven. Hvis du fejler, hjælper han dig op igen. Hos Michael handler det hele om: Tro, tillid og tryllestøv. :-) ".

Kasper G.:
"Hvis én ting skal slås fast, så er det, at jeg ikke fortryder ét sekund, jeg valgt Mich som min kørelærer. Når det kommer til kørekort, er førstehåndsindtrykket vigtigt, for man skal bruge rigtig meget tid sammen med kørelæreren og første indtryk af Michael er, at han er nede på jorden og virkelig gerne vil hjælpe en til at få kortet, hvis man selv gider! Det bliver ikke det samme uden at skulle ha' ens ugentlige visit med Mich i skole bilen, men det har været en fed tid! Kan klart anbefale alle der går og søger efter en kørelærer, at bruge Michael! ".

Mathilde E.:
”Hvis du vil have et kørekort, synes jeg helt klart at du skal tage det hos Michael. Jo, teori er røv kedeligt, men det er det sgu nok alle steder, Michael formår dog at lave det til noget meget skægt alligevel. Men køre timerne, er noget af det bedste, det er så utrolig underholdende sammen med Michael, man laver ”næsten” ikke andet end at grine, og selvfølgelig lære at køre bil. Michael er super hjælpsom, og gør alt hvad han kan, for at han kan få sine elever til at bestå både teori og køreprøve første gang. Det er sgu næsten helt kedeligt, nu hvor man ikke skal køre med Michael mere…” .

Maria J.:
"Sjovt, underholdende, lærerigt, hyggeligt. Er nogle af de ord, der kan beskrive mit kørekort forløb hos Michael. Ser tilbage på det som noget af det bedste jeg har gjort for mig selv. Kan kun give de varmeste anbefalinger. Tror ikke man kan finde en bedre kørelærer."

Gitte W.:
"Jeg har bestået min køreprøve for ca. 1 måned siden og føler mig sikker ude i trafikken. Det giver jeg tilbage til sin kompetente kørelære som magtede at give sin viden videre til en højgravid og tackle dens hormoner ;-) Vil lige tilføje at jeg bestod både teori og køreprøve 1. gang og det skyldes helt sikket undervisningsformen hos Michael. Vil klart anbefale hans køreskole - også til dem omkring de 40 år.".

Ida K. P.:
"Jeg glædede mig altid til, at skulle til køretime med Mich. Han er super sjov, hjælpsom, konsekvent og giver gerne et kram når det var tiltrængt (hvilket der er, når hovedet går koldt). Michael kan kun varmt anbefales!" Claus B.: "Jeg er så glad for at jeg valgte Michael som kørelære for man glæde sig til og køre for man har det sjovt samtidig mens man køre. Og jeg kan klart anbefale og tage det hos Michael" Morten N.: "Jeg tror på at køreskolens initiativer ikke helt er gået tabt hos Michael, man glæder sig ligefrem til næste gang man skal ud og gøre Nykøbing og omegn usikkert :)." Ahmed H.: "Michael er en super god kørelære:)" Kasper P.: "En super køreskole. Man lære at køre bil samtidig med at man har det sjovt :)"

Rasmus A.:
"Det er nu en del år siden jeg fik mit kørekort med Michaels hjælp. Jeg husker tilbage til det med stor glæde fordi det var så hyggeligt. Jeg lærte selvfølgelig at køre bil, men det var så meget mere end det. Michael fulgte med i mit liv og jeg i hans. Michael er et rart og ærligt menneske, der med stor entusiasme lærer dig at køre bil mens du er godt tilpas. Den dag i dag tænker jeg stadig tilbage på, hvor hyggeligt det var at tage kørekort.".

Mathias J.:
"Står du og skal have kørekort? Så er Michael's køreskole lige dig. Hos Michael's køreskole får du ikke kun et kørekort, du får også en førsteklasses kørelærer. En mand som har massere af glæde, som er yderst snaksalig og har et utroligt overskud. En mand som ikke kun snakker om kørsel men også ALT andet. Kom rigtigt ind på ham, og I vil få et utroligt godt venskab under hele forløbet. Spørg ham hvis du er i tvivl om nogle ting omkring din kørsel, og han kommer altid med at svar, hvor han sammenligner spørgsmålet med noget fra den virkelige verden, og du vil straks kunne forstå meningen med det hele. Nyd at være sammen med ham, for han er utrolig dygtig! ".

Rasmus P.:
"Med Michael har jeg kun haft gode oplevelse. En kørelærer der altid glad er og griner meget og en god kørelærer. ".

Jonas P.:
"Til alle jer der ikke rigtig kan finde ud af hvilken kørelærer i skal vælge, er der ingen tvivl om at Michael's Køreskole er DEN BEDSTE, og derfor selvfølgelig det perfekte valg! Når man tager kørekort hos Michael glæder man sig ligefrem til at komme til køretime, da man altid bliver mødt med et smil og godt humør, og selvfølgelig undervisning i TOPKLASSE! Hos Michael er der garanti for at du får lært alt hvad der er hver at vide om trafikken, og så er det ovenikøbet sjovt! Og når han samtidig prioriterer, at det skal være så billigt som muligt, og så hurtigt som muligt, kan det så blive bedre? ".

Henning C.:
"Står I og skal have generhvervet kørekortet er der ingen tvivl hvem I skal vælge, for der er kun en nemlig Michael Lynges køreskole. Jeg har lige bestået køreprøven og det kan jeg takke Michael for. Jeg kan kun sige at det var en fornøjelse og en glæde at komme til teori, for det foregik på en humoristisk og sjov måde, med en altid spøjs og oplagt Michael. Hans måde at undervise på var en fornøjelse og meget lærerigt og man gik altid hjem med et godt humør og så frem til næste gang man skulle op i teorilokalet. Kørertimerne var på samme måde sjove og dog lærte man hvordan man kører bil. Jeg har kun en ting at sige: TAK MICHAEL - kommer til at savne det hyggelige samvær. ".

Martin N.:
"Jeg har virkelig haft en god oplevelse ved at tage mit kørekort hos Michael. At tage fra hver køretime med et smil/grin på læben, samt en følelse af at have udviklet sig var en fornøjelse. At tage kørekort var en rar oplevelse."..

Karina H.:
"Michael´s køreskole, den bedste i Odsherred! Det er med vemod, men også med glæde at jeg nu er færdig med at køre med Michael. Tak for tiden i den dejlige bil med en suveræn kørelære. Det har været et forløb med humor og alvor både i teorilokalet og i bilen. Køretimerne i bilen er et fristed hvor man kun tænker på at lære at køre og betjene bilen korrekt. Jeg kan varmt anbefale andre at tage kørekort hos Michael, da det har været et fantastisk forløb med et dejligt behageligt menneske som lærer. ".

"Det skal være sjovt at tage kørekort og køreskolen går aldrig på kompromis med kvaliteten".

"Det skal være sjovt at tage kørekort!"


INTRA for aktive køreelever.

Email:
Password:

Ny INTRA-bruger?
(Ikke tilmelding til teori!)Holdstart personbil:
(computer/tavle)


Tilmelding til et TEORIHOLD
via dette link her!


Juni - 3 ledige pladser
August - 5 ledige pladser
September - 3 ledige pladser
Oktober - 2 ledige pladser

[Dato for teoristart]
7. Aug 2024 kl. 16:00
12. Aug 2024 kl. 16:00
14. Aug 2024 kl. 16:00
9. Sep 2024 kl. 16:00
12. Sep 2024 kl. 16:00
BEDRE & NYE PRISER i 2024!
DIFFERENTIERET LEKTIONSPRIS.

Se mere her - klik her.